سیستم های اعلان سرقت

حفاظت و امنیت از اموال یکی از دغدغه های افراد و مسئولین بوده و هست و رفته رفته این موضوع با بیشترشدن و بالا رفتن دارایی افراد حساس تر هم می شود.

در گذشته حفاظت و حراست از اموال بسیار محدود و ناچیز بوده است که نه تنها بازدارنده نبوده بلکه صرفا هزینه ای زیادی، هم  قبل از سرقت و هم بعد از سرقت برای دارندگان اموال داشته است.

امروزه با پیشرفت این صنعت و به بازار آمدن سیستم های جدید نیاز افراد را به سگ های نگهبان و محافظین فردی کمتر کرده است.

این سیستم ها با وجود پیشرفته بودن بسیار کارکردی ساده و درعین حال دقیقی را دارد و همه افراد در همه سنین می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.


چرا سیستم های ضد سرقت

دزدی کالا و اجناس در مقیاس های بزرگ در چند سال اخیر رو به افزایش بوده و خسارت های هنگفتی را به مالکان آنها متحمل کرده است. بعضا این خسارتها ممکن است با به خطر انداختن جان افراد نیز همراه باشد.

از این رو تولید کنندگان این حوزه درصدد هستند تا محصولاتی را به بازار عرضه کنند تا بتوانند به طور چشمگیری از این خسارت ها و ضررها جلوگیری کنند.

هوش مصنوعی تقریباً در هر زمینه‌ای به سرعت در حال ریشه‌یابی است و دنیا به کمک آن در فناوری ضد سرقت برای مبارزه با موج رو به رشد جرایم سازمان یافته به سمت تولید سیستم های امنیتی و ضد سرقت دیجیتالی رفته است.

سیستم های ضد سرقت بسیار دقیق و هوشمندانه طراحی و برنامه ریزی شده اند و درصد خطا و اشتباهی که ممکن است عموما از طرف افراد نگهبان و حراست رخ دهد را تا حد زیادی کم کرده است.

استفاده از سیستم های ضد سرقت بنا به تکنولوژی به کار رفته در ساخت آنها ممکن است هزینه نسبتا زیادی در بر داشته باشد اما در نهایت اطمینان و آسایش خاطری به همراه خواهند داشت که دیگر نیازی به استخدام نیروهای حفاظتی به صورت دوره ای نباشد.

انواع سیستم ضد سرقت

سیستم های امنیتی معمولا به دور صورت آفلاین و آنلاین عرضه می شوند که بسته به نیاز، می توان انتخاب کرد.

سیستم های آفلاین: این سیستم ها قابل برنامه ریزی هستند و با تنظیم مکانیکی کار می کنند و به راحتی میتوان برنامه داده شده به آن را تغییر داد و با باز شدن درهای ورودی و پنجره، تشخیص چهره و بوی دود را به مالکان آلارم می دهند.

سیستم های آنلاین: این سیتم ها بسیار پیشرفته تر و پیچیده تر از سیستم های آفلاین هستند و بیشتر برای حفاظت از بانکها، فروشگاه ها و مراکز دولتی و حساس به کار می روند که با نبود مالکان و تعطیل بودن مجموعه توانایی حفاظت از آن را دارد.

از دیگر قابلیت ها، تنظیم به صورت دیجیتالی و مکانیکی از طریق ریموت از راه دور است. این سیستم ها را نمی توان به راحتی برنامه ریزی شان را تغییر داد و فقط از طریق اپراتور قابل انجام است. از این سیستم ها در تهویه هوا، تاسیسات مکانیکی و روشنایی، ایمنی و ... میتوان استفاده کرد و صورت قطع شدن شبکه اینترنت به صورت آفلاین تغیر می کند.


اجزای سیستم ضد سرقت

  • باتری (درزمان قطعی برق فعال می شود و انرژی مورد نیاز دستگاه را تامین می کند.)
  • سرور ( اطلاعات را دریافت و ثبت می کند)
  • سنسورها:
  1. به نور و حرکت حساس است و واکنش نشان میدهد. PIR Sensor (Passive In Frared)
  2. به باز وبسته شدن در و پنجره نظارت می کند.  (Contactron  Sensor)
  3. سنسور حساس به شکسته شدن شیشه
  • ریموت ( برای برقراری و کنترل ارتباط با دستگاه مرکزی استفاده می شود)
  • تماس گیرنده (آلارم و هشدارها را به شماره وارد شده پیامک و تماس میگیرد)
  • آزیر( پخش کننده صدای خطر در هنگام بروز حادثه)